Bel direct 088 - 100 5000

BOUWKUNDIGE KEURING Roze bril op of bouwkundige ogen mee?

Bouwkundige keuring

Roze bril op of bouwkundige ogen mee?

Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wél! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. De foto's maken het rapport compleet. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit waardevolle document standaard zowel per post als digitaal toegezonden.

Zekerheid over uw eigen huis!

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers, als verkoper heeft u een meldingsplicht ten opzichte van de koper. Speel dus open kaart en voorkom dat u later wordt geconfronteerd met kosten voor gebreken waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld.

NIEUW: voor Engelstalige (ver)kopers bieden wij nu ook de mogelijkheid van een complete rapportage, professioneel in het Engels vertaald. Hiervoor wordt een toeslag berekend. Bekijk hier de prijzen.

Download hier een voorbeeld keuringsrapport

Prijs € 325,00
 

Bouwkundig advies - exclusief rapportage

Snel advies voor een scherpe prijs
 

Wanneer u een specifiek, bouwkundig probleem heeft en daarvoor advies wenst van een bouwkundige, kunnen wij u voor een scherpe prijs het bouwkundig advies aanbieden. Uw inspecteur zal samen met u het probleem ter plaatse grondig bekijken en u adviseren in de mogelijke oplossing ervan. Voorbeelden van specifieke problemen zijn scheurvorming, vocht- of dakproblemen.

Deze keuring is bedoeld voor het advies over specifieke problemen aan een enkel element in de woning. Indien u meerdere zaken in de woning wilt laten bekijken, adviseren wij u de uitgebreide bouwtechnische keuring.

Indien u dit wenst, kan er een rapportage incl. foto’s worden gemaakt van de bevindingen van de inspectie ter plaatse. Eventuele herstelkosten, voor zover van toepassing, worden hierbij ook vermeld. Hiervoor wordt dan een toeslag van slechts € 50,00 in rekening gebracht.

Prijs € 149,00
 

Woningkeur kan u nog meer van dienst zijn! Door onderstaande diensten te combineren met de bouwkundige keuring, krijgt u een nog betere indruk van de woning. Bovendien krijgt u een aantrekkelijke korting wanneer uw Woningkeur inspecteur de diensten op hetzelfde tijdstip voor u kan uitvoeren.
 

Energielabel

bij verkoop van zijn woning is de verkoper verplicht een energielabel te overhandigen. Het energielabel geeft een goede indruk van energiezuinigheid van de woning door de indeling in labelklasse A t/m G, ook in vergelijking met andere woningen van hetzelfde type. Bovendien zullen de mogelijke verbetermaatregelen naar aanleiding van de energieprestatie van de woning worden toegelicht.

Prijs € 145,00 (incl. combinatie korting)
 

Energie maatwerkadvies

de energielasten zijn een kostenpost waarmee we wel degelijk rekening moeten houden in de maandelijkse lasten van het huishouden. De gemiddelde Nederlander echter, houdt rekening met huur- of financieringslasten, maar zijn energielasten blijven onderbelicht. Door nú de mogelijkheden van energiebesparing te bekijken én toe te passen, kan de stijging van de energielasten beperkt worden. Met een uitgekiend programma berekent uw Woningkeur adviseur wat de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning zijn. Gelet wordt niet alleen op de mate van besparing, maar ook op de technische mogelijkheden in de woning en een verhoging van het wooncomfort van de bewoners. Vervolgens wordt het te investeren bedrag en de terugverdientijd hiervan berekend.

Prijs € 209,00 (incl. combinatie korting)