Bel direct 088 - 100 5000

OVER WONINGKEUR Woningkeur werkt met eigen lokale bouwkundigen. Er is altijd wel een inspecteur bij u in de buurt!

OVER WONINGKEUR

De Woningkeur® Groep is een franchiseorganisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwkundig advies bureaus. Woningkeur richt zich met haar diensten op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Van bouwkundige keuring tot energie keuring. Vanuit de centrale backoffice bieden wij in de franchiseformule ondersteuning op zowel logistiek- als marketinggebied, zoals een call-center, centrale planning en administratieve afhandeling van de opdrachten. Tevens leveren wij vanuit eigen call center afspraken/leads en verzorgen vakinhoudelijke trainingen.

De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.

 

Ook franchisenemer van Woningkeur worden?

Voor een optimale, landelijke dienstverlening hebben we altijd ruimte voor nieuwe vestigingen. Als franchisenemer ben je bouwkundig en nauwkeurig, ondernemend en commercieel. Je hebt oog voor detail en een dienstverlenende instelling. Interesse? Stuur een mail naar info@woningkeurgroep.nl en er wordt zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opgenomen.

Een afspraak maken, het kan direct!

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij Woningkeur

Om u de beste dienstverlening te kunnen bieden, hanteert Woningkeur voor u een aantal zekerheden. We vinden het belangrijk dat onze inspecteurs en diensten van hoog niveau zijn en blijven.

 

Ons kwaliteitsbeleid

Woningkeur hanteert een kwaliteitsbeleid op ISO9000 niveau waarbij regelmatig interne en externe audits plaatsvinden. Bovendien zijn de inspecteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Hiervoor volgen zij regelmatig gezamenlijk of individueel opleiding en training.

 

BRL9500 - 01/02 certificering

Woningkeur is zelfstandig gecertificeerd en gekwalificeerd voor de uitvoering van energielabels en energie maatwerkadviezen. Deze certificering wordt uiteraard periodiek intern en extern getoetst. Bovendien mogen wij zelf de opgemaakte energielabels registreren bij de landelijke database.

 

KOMO procescertificaat

Dit is een kwaliteitsverklaring die duidelijk maakt dat een product, bouwdeel of installatie (na het uitvoeringsproces) overeenkomt met de productspecificaties en -prestaties die in de verklaring zijn vastgelegd. Ook geeft het procescertificaat (nummer IKB 1866/12) aan dat het daarvoor benodigde proces overeenkomt met de processpecificaties die zijn vastgelegd in de verklaring. U mag dus van ons verwachten dat we ook daadwerkelijk doen wat we vooraf aan u beloofd hebben.

 

Onze diensten zijn verzekerd

Als een van de weinige organisaties op ons vakgebied beschikt Woningkeur over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dat wil zeggen dat al onze diensten verzekerd zijn voor een eventuele wanprestatie van de inspecteur. Mede doordat er door de verzekering strenge eisen worden gesteld aan kwalificatie en technische uitvoering, zijn wij trots dat wij hierover kunnen beschikken”.

 

Rapportages NHG - erkend

Bouwtechnische rapporten van Woningkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.