Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & energieadviezen.

Woningkeur Burgh Haamstede

Het aankopen van een woning is voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid, het bouwkundig keuren ervan voor Robert-Jan Bom wél. Sinds 2003 keurt hij woningen in en rondom Zeeland.

Woningkeur Burgh Haamstede is al sinds het ontstaan van de Woningkeur Groep betrokken bij de organisatie. Het keuren zit bij Robert-Jan dan ook in het bloed. Van starterswoning tot woonboerderij, alle type woningen in Zeeland met hun specifieke kenmerken heeft hij inmiddels al meerdere malen geïnspecteerd. Doordat hij een geboren en getogen Zeeuw is, is hij ook bekend met de geschiedenis en lokale omstandigheden die van invloed zouden kunnen zijn op de staat van een woning.

“Ik wil mijn opdrachtgevers graag helpen om de juiste beslissing te nemen over hun aankoop, bouwkundige gebreken kunnen immers grote (financiële) gevolgen hebben. En wil je bovendien een prettige, persoonlijke en toegankelijke inspecteur? Vul dan eenvoudig onderstaand formulier in en ik ontmoet je graag bij de woning”!

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige- of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu