Uw regionale specialist

Bouwkundige- en opleveringskeuringen.

Woningkeur Hofstad

Werkgebied regio Haaglanden, Leiden en omstreken, Duin en Bollenstreek. Aan zowel particulieren als bedrijven, zoals makelaars en (financiële) tussenpersonen, biedt hij al jaren zijn diensten naar tevredenheid aan.

Vanuit de hofstad van Nederland, worden de bouwkundige keuringen en opleveringskeuringen nieuwbouw verricht door onze inspecteur Theo van Eeden.  Zijn werkgebied is de regio Haaglanden, Leiden en omstreken en Duin en Bollenstreek. Aan zowel particulieren als bedrijven, zoals makelaars en (financiële) tussenpersonen, biedt hij al jaren zijn diensten naar tevredenheid aan. Woningkeur Hofstad staat voor deskundige, betrouwbare en persoonlijke dienstverlening.

‘Mijn naam is Theo van Eeden en ik ben werkzaam bij de Woningkeurgroep als bouwkundig inspecteur. Het werken als bouwkundig inspecteur sluit goed aan op mijn werkervaring. Na 40 jaar gewerkt te hebben binnen de bouwsector, eerst als timmerman bij diverse bedrijven en vervolgens 24 jaar een eigen aannemersbedrijf was het een logische stap om als bouwkundig inspecteur te gaan werken. Om op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen binnen de bouwsector en het vak van inspecteur volg ik regelmatig (bij)scholingen.

Tijdens mijn bouwkundige inspecties gebruik ik al mijn kennis en ervaring om u op een juiste en snelle manier van dienst te zijn’

Het kopen van een woning is een grote financiële investering. Om te voorkomen dat u  achteraf voor verrassingen komt te staan door (grote) gebreken aan de woning is het van belang om dit vooraf te onderzoeken. Woningkeur Hofstad staat graag voor u klaar.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige- of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu