Maatwerkadvies energiebesparing

Wij zijn betrokken. Persoonlijk. Vakkundig

Energie maatwerkadvies

Prijs €275,-

De energielasten zijn een kostenpost waarmee we wel degelijk rekening moeten houden in de maandelijkse lasten van het huishouden. De gemiddelde Nederlander echter, houdt rekening met huur- of financieringslasten, maar zijn energielasten blijven onderbelicht. Door nú de mogelijkheden van energiebesparing te bekijken én toe te passen, kan de stijging van de energielasten beperkt worden. Met een uitgekiend programma berekent uw Woningkeur adviseur wat de mogelijkheden voor energiebesparing in uw woning zijn. Gelet wordt niet alleen op de mate van besparing, maar ook op de technische mogelijkheden in de woning en een verhoging van het wooncomfort van de bewoners. Vervolgens wordt het te investeren bedrag en de terugverdientijd hiervan berekend.

In een tijd waarin de energietransitie steeds meer inhoud en gevolgen krijgt is deze keuring een must voor uw nieuw te kopen woning!

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Om u de beste dienstverlening te kunnen bieden, hanteert Woningkeur voor u een aantal zekerheden.

We vinden het belangrijk dat onze inspecteurs en diensten van hoog niveau zijn en blijven. Daarom volgen zij regelmatig trainingen en workshops.
Daarnaast hanteert Woningkeur een kwaliteitsbeleid op ISO9001-niveau, waarbij regelmatig kwaliteits-audits plaatsvinden.
Ook zijn de inspecteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Woningkeur is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd, en energielabels worden opgesteld conform BRL9500 onder certificaat IKB2863.
Onze bouwkundige rapportages zijn NHG-erkend en al onze diensten zijn verzekerd.

Keurmerken Woningkeur

In uw regio

Direct online uw keuring inplannen bij de inspecteur bij u in de regio.

7 voordelen

  • Lokale deskundigen
  • Onafhankelijk, dus objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Snelle uitvoering
  • Heldere rapportages
  • EPBD en KOMO gecertificeerd, NHG erkend
  • Keuringen verzekerd