1. Home
  2. Blog
  3. Zoveel mogelijk besparen op uw energierekening?

Zoveel mogelijk besparen op uw energierekening?

Zoveel mogelijk besparen op uw energierekening?

Maak dan gebruik van onze nieuwste dienst! Een duurzaamheidsscan die u inzicht geeft in de beste verduurzamingsmaatregelen voor uw woning!

Belangrijk nieuws voor uw relaties die een nieuwe woning aankopen of hun woning willen verbouwen en verduurzamen.

Duurzaamheidsscan en energiebespaarbudget (EBB)
Woningkeur heeft een slimme duurzaamheidsscan ontwikkeld. Deze speelt namelijk precies in op het energiebespaarbudget (EBB). Het EBB is een extra financieringsruimte van € 9.000,- die uw klanten kunnen krijgen, speciaal voor de verduurzaming van hun woning (uw hypotheekadviseur kan u hierover adviseren). Deze ruimte is beschikbaar zonder inkomenscontrole en kan u en uw klanten veel geld besparen.

Hoe gaat dat in z’n werk?
Onze adviseur bekijkt de energetische situatie van uw woning: de gevel, vloer en dakisolatie. De beglazing, is er enkel, dubbel of HR ++ glas en zijn er zonnepanelen aanwezig? Op basis van deze gegevens wordt het rapport voor u opgesteld. Het rapport wat u na de scan krijgt, presenteert de optimale besparing die u kunt behalen binnen de beschikbare ruimte van het energiebespaarbudget (EBB). U kunt vervolgens zelf de keuze maken welke besparingsmogelijkheden u het meeste besparen of die u het meeste comfort geven.

Woningkeur kan deze duurzaamheidsscan leveren in combinatie met een bouwtechnische keuring of een bouwkundige opnamestaat.

Voor het aanvragen van deze extra hypotheek, adviseren wij u contact op te nemen met uw eigen hypotheek adviseur. Er zijn bij heel wat gemeenten ook duurzaamheidsleningen beschikbaar (informeer bij uw gemeentelijk energieloket). Via het Nationaal Warmtefonds kunt u ook een energiebespaarlening aanvragen.

Bouwkundige opnamestaat

Prijs € 199,-
Prijs € 249,- inclusief duurzaamheidsscan

Bouwtechnische keuring

Prijs € 345,-
Prijs € 395,- inclusief duurzaamheidsscan