Uw regionale specialist

Bouwkundige keuringen.

Woningkeur Berkelland

Werkzaam in de Achterhoek. Hij kent de regionale markt en heeft zich gespecialiseerd in en gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen.

Laat ik mij even voorstellen: mijn naam is Diederik Teunissen, gevestigd in gemeente Berkelland.

Mijn ervaring met betrekking tot de bouwkunde: ik ben begonnen als metselaar/timmerman en uitvoerder, en 20 jaar mede-eigenaar van een aannemersbedrijf geweest. Vanaf 2008 ben ik alleen zelfstandig door gegaan met een bouwkundig adviesbureau, en sinds begin 2012 als franchisenemer binnen de Woningkeurgroep.

Het werkgebied van Woningkeur Berkelland bevindt zich binnen de volgende postcodes: 69-70-71-72-74 en 75 incl. een deelgebied van postcode 73 grenzend aan 69 en 70.

Woningkeur Berkelland is werkzaam in de Achterhoek, kent de regionale markt en heeft zich gespecialiseerd in en gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen. Het nieuw laten bouwen van een woning is een spannend proces. De opleveringskeuring is hierbij een belangrijke, laatste stap naar het betrekken van uw nieuwe huis. Belangrijk, aangezien dit het laatste moment is waarop u eventuele tekortkomingen en gebreken kunt laten vastleggen door Woningkeur Berkelland.

Onze bevindingen van bovenstaande keuringen worden vastgelegd in heldere rapportages, met gebruik van efficiënte moderne software.  Woningkeur Berkelland werkt snel, onafhankelijk en betrouwbaar. De tarieven zijn inclusief alle kosten, NHG erkend en zijn geaccepteerd door alle financiële instellingen. Bovendien zijn wij KOMO en NL-EPBD gecertificeerd. De Woningkeurgroep hanteert een kwaliteitsbeleid op ISO 9001 niveau, waarbij regelmatig interne en externe audits plaatsvinden.

Wilt u naar aanleiding van het bovenstaande meer weten over Woningkeur Berkelland of wilt u een bouwkundige keuring laten uitvoeren, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu