Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & energieadviezen.

Woningkeur Nieuwegein

Uw betrouwbare partner voor energielabels in en rondom Utrecht.

Voordat ik bij Woningkeur als franchisenemer onderdeel maakte van de organisatie, heb ik als zelfstandige bouwkundige ingenieur aan verschillende projecten gewerkt. Samen met verschillende teams hebben wij met name aan woningbouwprojecten getekend en gerekend.

Tijdens een keuring voor het Energielabel worden woning- of woongebouwgegevens verzameld. Ik begin meestal met de beschikbaar gestelde gegevens door de opdrachtgever. Deze controleer ik dan ter plekke en neem daarna gegevens op van de betreffende woning. Ik bepaal tijdens de opname wat de thermische schil van de betreffende woning is, om deze vervolgens zo gedetailleerd mogelijk vast te leggen. De gegevens verzamel ik door middel van onder andere schetsen en foto’s te maken die later ook in het gebouwdossier komen. Tijdens een opname wordt gekeken naar onder andere gebouwinstallaties, verwarming en ventilatie. Ook andere aspecten komen aan de orde.

Woningkeur Amsterdam centrum

Voorkom teleurstellingen! Kies voor een opleveringskeuring van Woningkeur. Huis kopen? Eerst keuren! 

Er komt veel kijken bij het kopen van een nieuwbouw woning. Advies op maat en een neutrale blik bij oplevering is daarom van groot belang. Zo wordt er tijdens oplevering nauwkeurige inspectie gedaan of de woning voldoet aan verschillende bouwnormen en of dit door de aannemer correct is toegepast. Net dat extra beetje advies bieden zodat u na het in ontvangst nemen van de sleutels duidelijk weet waar u op moet letten en wat van belang is tijdens de verbouwing. Daar is waar het om draait. Tjardo Luijten kan namens Woningkeur dit alles voor u in kaart brengen en u begeleiden tijdens de oplevering.

Rookmelders vanaf 1 juli verplicht

Woningkeur

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een energielabel vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.