Uw regionale specialist

Bouwkundige keuringen

Woningkeur Heiloo

Vanuit Noord Holland verricht inspecteur John de Haan de bouwkundige keuringen. Voor een onafhankelijk, eerlijk en betrouwbaar advies.

Woningkeur Heiloo; het antwoord op zekerheid waar u naar zoekt!

Mijn naam is John de Haan, van Woningkeur Heiloo. Ik heb ruim dertig jaar lang ervaring in de bouwsector als aannemer in Heiloo en omstreken. Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd als bouwkundig inspecteur, waarbij ik mijn expertise graag inzet voor een gedegen onafhankelijk bouwkundig advies voor het huis van uw dromen. Ik neem graag de tijd om alle vragen over uw toekomstige woning te beantwoorden en sta u graag snel en oprecht bij met een grondig bouwkundig advies voor een vaste prijs. Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan daarbij voorop. Zo bent u snel optimaal voorbereid op eventuele bouwkundige verrassingen en weet u zeker wat u van uw toekomstige huis kunt verwachten.

Het bouwkundig advies geeft u meer (financiële) zekerheid over uw toekomstige woning. De bouwkundige keuringen van Woningkeur Heiloo zijn NHG gecertificeerd.

Woningkeur Heiloo werkt reeds vele jaren voor particulieren en bedrijven, zoals makelaars en (financiële) tussenpersonen. Woningkeur Heiloo werkt door heel Noord Holland.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu