Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & opleveringskeuringen.

Woningkeur Rotterdam

Bouwkundig inspecteur Leon van Drielen voert uw keuringen grondig en professioneel voor u uit. Bent u bij de keuring aanwezig? Dan krijgt u direct tips en gedegen advies betreffende de woning!

Bent u geïnteresseerd in een woning of heeft u de woning van uw dromen al gekocht?

Dan is het belangrijk om te weten in welke staat deze woning zich bevindt. Omdat lang niet iedereen deskundig genoeg is om dat zelf goed te kunnen beoordelen, is het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring hiervoor een verstandige keuze. De aankoop en het onderhoud of de oplevering van een woning is per slot van rekening niet zo maar iets. Woningkeur Rotterdam kan deze keuring(-en) voor u uitvoeren. Nare verrassingen en onverwacht hoge kosten kunnen hiermee worden voorkomen. U krijgt een duidelijk beeld welke eventuele gebreken er zijn en een overzicht van de kosten (nodig voor de Nationale Hypotheek Garantie) om de woning in een goede staat te krijgen en te houden. Bijkomend voordeel is dat u sterker staat in uw onderhandelingen.

Bouwinspecteur Léon van Drielen zal deze keuring namens Woningkeur Rotterdam grondig en professioneel voor u uitvoeren. Indien u bij deze keuring aanwezig kan zijn krijgt u zelfs direct tips en gedegen advies.

Naast zijn bouwkundige kennis en een ruime ervaring in de bouwsector is Léon ook EPA adviseur.

Bij verkoop van de woning is het verplicht een energielabel bij het kadaster in te laten schrijven. Met een aanvullend Maatwerkadvies weet u precies welke energiebesparende maatregelen het meest rendabel zijn voor uw woonsituatie.

Samenwerking, scholing en kennisdeling binnen de Woningkeur Groep zijn belangrijke elementen om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de bouw- en energiesector. Tevens heeft de Woningkeur Groep het voordeel dat er op administratief gebied, kwaliteitsborging e.d. ondersteuning vanuit het hoofdkantoor is geregeld. Keuringen kunnen binnen zeer korte termijn worden uitgevoerd en u ontvangt de rapportage veelal de volgende (werk-)dag al.

Bent u als woningbezitter, toekomstige woningeigenaar, makelaar of hypotheekadviseur geïnteresseerd in onze diensten en wilt u kennis maken met Léon van Drielen, neem dan geheel vrijblijvend contact op. Dan maakt hij graag een afspraak met u.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.