Uw regionale specialist

Bouwkundige keuringen.

Woningkeur Urk

Peter Kramer is franchisenemer binnen de Woningkeurgroep. Woningkeur Urk heeft een ruim werkgebied in een straal van ongeveer 50 kilometer rondom Urk.

Peter heeft een achtergrond met ruim 20 jaar bouwervaring waarvan 13 jaar als zelfstandig ondernemer. Doordat hij bijna alle facetten van de woningbouw zelf heeft uitgevoerd, beschikt hij over een brede kennis van de woningbouw. Na een opleidingstraject binnen de Woningkeurgroep gebruikt Peter deze kennis en ervaring voor het inspecteren en maken van bouwkundige rapportages.

Heeft u een woning op het oog dan is het uiteraard belangrijk dat u weet in welke staat de woning verkeert. Zijn er misschien (verborgen) gebreken of achterstallig onderhoud en welke kosten brengt dit met zich mee.
Een bouwtechnische keuring verschaft u hierin duidelijkheid

Na de keuring van de woning worden de bevindingen vastgelegd in een heldere en uitgebreide rapportage.
In dit rapport krijgt u een duidelijk beeld wat voor u de eventuele directe kosten (0-1 jaar) zijn die u kunt verwachten, maar ook de termijnkosten (0-5 jaar) evenals eventuele verbeterkosten voor de woning.
Dit alles verwoord in een duidelijk verhaal voorzien van bijbehorende foto’s. Tevens staat u met dit rapport sterker in uw schoenen bij een eventuele prijsonderhandeling.
Kortom een bouwkundige keuring verdiend zich altijd terug.

De keuringen van Woningkeur Urk zijn NHG erkend en door alle financiële instellingen geaccepteerd.
Woningkeur Urk is volledig onafhankelijk en werkt met heldere en scherpe tarieven. Keuringen kunnen vaak op korte termijn worden uitgevoerd en u ontvangt de rapportage veelal binnen 2 werkdagen.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu