Ook franchisenemer worden bij Woningkeur?

Wat kan je worden?


Als Woningkeur vestiging word jij mede-merkdrager. Net als wij! Je hebt de baten van een professionele backoffice gevestigd in Ridderkerk. Wij handelen de telefoontjes, planning en administratie af. Daarnaast bouwen wij ook aan het merk door marketinguitingen op social media en maken wij in overleg met de andere vestigingen allerlei soorten reclame. Hiernaast zie je een foto van wat voor marketingmateriaal wij zoal maken.

Samen met jouw medefranchisenemers realiseren wij een landelijke dekking. Op die manier verzorgen we gemak voor de klant. Daarnaast sta je er niet alleen voor. Mocht je een keer niet kunnen, kan een andere keurder wellicht wel!

Wat wordt jouw expertise?


Als bouwtechnisch inspecteur is het van belang dat je verstand en ervaring hebt van de bouw. Veel van onze inspecteurs zijn bijvoorbeeld voorheen timmerman, aannemer of calculator geweest. Door bouwtechnisch inspecteur te worden, ga je elke dag allerlei woningen visueel inspecteren. Je krijgt hiervoor een training van twee weken aangeboden, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Je weet hoofdzaken en bijzaken te scheiden van elkaar. Zo krijgt je klant een overzichtelijk rapport!

Wat wij regelen:

Een groot gedeelte van je administratie.

Planning van opdrachten.

Elk half jaar een vakinhoudelijke training.

Speciaal ontwikkelde software.

Plaatsing op onze website.

Foto- en videopakket van jouw vestiging.

Wat je zelf moet regelen:

Opstartkosten door aanschaf toolkit en computer.

Twee weken training met onze interne opleider. 

Eventueel energielabel opleiding volgen.

Een goede werkhouding hebben.

Openstaan voor samenwerken met lokale makelaars.

Lijkt het je wat?


Wij horen vaak van keurders dat ze het fijn vinden dat ze zo regelmatig nieuwe woningen en plaatsen zien. Ook vinden ze het klantencontact en de controlerende functie die ze hebben plezierig. Daarnaast biedt het werk als franchisenemer veel vrijheid en een manier om elke dag de keuringen die je doet ook echt af te sluiten. Dat is fijn thuiskomen!

Met al je vragen kan je terecht bij Jolanda Baan. Zij is de franchise-coördinator en helpt je bij het opstarten en inrichten van jouw Woningkeur Franchise. Voor meer informatie vul je onderstaand formulier in.

Sta jij open voor een vrijblijvend gesprek?


Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden als franchisenemer bij Woningkeur! Wij vertellen je graag over wat het inhoud om als vestiging bij ons aan de slag te gaan.

Wij zoeken EP-W Adviseurs!


Wij zoeken EP-W/EPA-U Adviseurs die conform NTA8800 een energielabel van een woning kunnen vaststellen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers die op zoek zijn naar een uitdagende baan, die zich graag aansluiten bij een sterke organisatie, die hen ondersteunt bij hun werkzaamheden!

Reviews over Woningkeur


Sta jij hier binnenkort tussen?
Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Lijkt het je wat? Dan spreken we elkaar snel!


Vul dit formulier in, dan komen we snel met elkaar in contact!

Woonplaats(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.