Ook franchisenemer worden bij Woningkeur?

Wat kan je worden?


Als Woningkeur vestiging word jij mede-merkdrager. Net als wij! Je hebt de baten van een professionele backoffice gevestigd in Ridderkerk. Wij handelen de telefoontjes, planning en administratie af. Daarnaast bouwen wij ook aan het merk door marketinguitingen op social media en maken wij in overleg met de andere vestigingen allerlei soorten reclame. Hiernaast zie je een foto van wat voor marketingmateriaal wij zoal maken.

Samen met jouw medefranchisenemers realiseren wij een landelijke dekking. Op die manier verzorgen we wij gemak voor de klant. Daarnaast sta je er niet alleen voor. Mocht je een keer niet kunnen, kan een andere keurder wellicht wel!

Wat wordt jouw expertise?


Als bouwtechnisch inspecteur is het van belang dat je verstand en ervaring hebt van de bouw. Veel van onze inspecteurs zijn bijvoorbeeld voorheen timmerman, aannemer of calculator geweest. Door bouwtechnisch inspecteur te worden, ga je elke dag allerlei woningen visueel inspecteren. Je krijgt hiervoor een training van twee weken aangeboden, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Je weet hoofdzaken en bijzaken te scheiden van elkaar. Zo krijgt je klant een overzichtelijk rapport!

Wat wij regelen:

Een groot gedeelte van je administratie.

Planning van opdrachten.

Elk half jaar een vakinhoudelijke training.

Speciaal ontwikkelde software.

Plaatsing op onze website.

Foto- en videopakket van jouw vestiging.

Wat je zelf moet regelen:

Opstartkosten door aanschaf toolkit en computer.

Twee weken training met onze interne opleider. 

Eventueel energielabel opleiding volgen.

Een goede werkhouding hebben.

Openstaan voor samenwerken met lokale makelaars.

Lijkt het je wat?


Wij horen vaak van keurders dat ze het fijn vinden dat ze zo regelmatig nieuwe woningen en plaatsen zien. Ook vinden ze het klantencontact en de controlerende functie die ze hebben plezierig. Daarnaast biedt het werk als franchisenemer veel vrijheid en een manier om elke dag de keuringen die je doet ook echt af te sluiten. Dat is fijn thuiskomen!

Met al je vragen kan je terecht bij Jolanda Baan. Zij is de franchise-coördinator en helpt je bij het opstarten en inrichten van jouw Woningkeur Franchise. Voor meer informatie vul je onderstaand formulier in.

Sta jij open voor een vrijblijvend gesprek?


Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden als franchisenemer bij Woningkeur! Wij vertellen je graag over wat het inhoud om als vestiging bij ons aan de slag te gaan.

Wij zoeken jou als (toekomstige) EP-W Adviseur!


Wij zoeken EP-W Adviseurs die conform NTA8800 een energielabel van een woning kunnen vaststellen of die daarvoor opgeleid willen worden. Wij zijn op zoek naar veel enthousiaste collega’s die op zoek zijn naar een uitdagende baan. Ook ZZP-ers die op zoek zijn naar werk, zijn bij ons heel welkom. En we zoeken franchisenemers, die zich graag aansluiten bij een sterke organisatie, die hen ondersteunt bij hun werkzaamheden!

Reviews over Woningkeur


Sta jij hier binnenkort tussen?
9.1

smooth and interesting

everything went well and the inspector gave also suggestions on what to do and what was not needed as good already. very useful
- strawinskylaan 21 - 14 mei 2022

Deskundig en vriendelijk

De keuring werd uitgevoerd door Stefan. We hebben deze keuring als prettig ervaren. Stefan was vriendelijk en deskundig. Hij legde uit wat hij deed, wat hij zag en wat er nog aan moest gebeuren. Ook het rapport biedt goede aanknopingspunten tot het onderhouden en aanpassen van de woning.
- Utrecht - 14 mei 2022

Prima, snel en kundig

Het was fijn communiceren met Woningkeur. Goed en kundig. Bedankt!
- Hindeloopen - 12 mei 2022

Grondig en precies

Aardige vent, die zijn werk zorgvuldig en serieus doet. Geeft goede adviezen.
- Graft - 10 mei 2022

Snel en vriendelijk

De keuring kon op korte termijn worden ingepland en het rapport was een dag na de keuring al beschikbaar. De inspecteur was vriendelijk en professioneel.
- Amsterdam - 7 mei 2022

uitmuntend: snelheid van werken en kwaliteit van de rapportage -- prima

ik had op zeer korte termijn een bouwkundig rapport nodig. dat is er ook gekomen en is mij bijzonder van dienst geweest in de onderhandeling die ook tot aankoop heeft geleid. bovendien heb ik het keurige optreden van de inspecteur en zijn uit alles blijkende kundigheid buitengewoon gewaardeerd. Aan zulke mensen heb je niet zomaar wat, maar een dikke steun in de rug
- Zoetermeer - 6 mei 2022

Uitstekend bedrijf

Ze staan echt klaar voor je! Erg klantgericht en zo hoort het.
- Weert - 6 mei 2022

Snelle en goede service!

Het was prettig dat het maken van de afspraak voor de bouwkundige keuring soepel verliep omdat de plannen bijgesteld moest worden. Ook fijn dat het mogelijk was om bij het onderzoek aanwezig te zijn en vragen te stellen. Het rapport was dezelfde dag nog binnen. Ik ben zeer tevreden en beveel de organisatie van harte aan!
- Arnhem - 4 mei 2022

correct afgehandeld

Correct afgehandeld, snel, vlot en bedankt voor de tips
- Buitenpost - 29 april 2022

Rustig en zeer kundig

Zeer kundig , rustig, snelle beoordeling
- Heiloo - 26 april 2022
1720 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Lijkt het je wat? Dan spreken we elkaar snel!


Vul dit formulier in, dan komen we snel met elkaar in contact!

    Menu