Ook franchisenemer worden bij Woningkeur?

Wat kan je worden?


Als Woningkeur vestiging word jij mede-merkdrager. Net als wij! Je hebt de baten van een professionele backoffice gevestigd in Ridderkerk. Wij handelen de telefoontjes, planning en administratie af. Daarnaast bouwen wij ook aan het merk door marketinguitingen op social media en maken wij in overleg met de andere vestigingen allerlei soorten reclame. Hiernaast zie je een foto van wat voor marketingmateriaal wij zoal maken.

Samen met jouw medefranchisenemers realiseren wij een landelijke dekking. Op die manier verzorgen we gemak voor de klant. Daarnaast sta je er niet alleen voor. Mocht je een keer niet kunnen, kan een andere keurder wellicht wel!

Wat wordt jouw expertise?


Als bouwtechnisch inspecteur is het van belang dat je verstand en ervaring hebt van de bouw. Veel van onze inspecteurs zijn bijvoorbeeld voorheen timmerman, aannemer of calculator geweest. Door bouwtechnisch inspecteur te worden, ga je elke dag allerlei woningen visueel inspecteren. Je krijgt hiervoor een training van twee weken aangeboden, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Je weet hoofdzaken en bijzaken te scheiden van elkaar. Zo krijgt je klant een overzichtelijk rapport!

Wat wij regelen:

Een groot gedeelte van je administratie.

Planning van opdrachten.

Elk half jaar een vakinhoudelijke training.

Speciaal ontwikkelde software.

Plaatsing op onze website.

Foto- en videopakket van jouw vestiging.

Wat je zelf moet regelen:

Opstartkosten door aanschaf toolkit en computer.

Twee weken training met onze interne opleider. 

Eventueel energielabel opleiding volgen.

Een goede werkhouding hebben.

Openstaan voor samenwerken met lokale makelaars.

Lijkt het je wat?


Wij horen vaak van keurders dat ze het fijn vinden dat ze zo regelmatig nieuwe woningen en plaatsen zien. Ook vinden ze het klantencontact en de controlerende functie die ze hebben plezierig. Daarnaast biedt het werk als franchisenemer veel vrijheid en een manier om elke dag de keuringen die je doet ook echt af te sluiten. Dat is fijn thuiskomen!

Met al je vragen kan je terecht bij Jolanda Baan. Zij is de franchise-coördinator en helpt je bij het opstarten en inrichten van jouw Woningkeur Franchise. Voor meer informatie vul je onderstaand formulier in.

Sta jij open voor een vrijblijvend gesprek?


Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden als franchisenemer bij Woningkeur! Wij vertellen je graag over wat het inhoud om als vestiging bij ons aan de slag te gaan.

Wij zoeken EP-W Adviseurs!


Wij zoeken EP-W/EPA-U Adviseurs die conform NTA8800 een energielabel van een woning kunnen vaststellen. Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers die op zoek zijn naar een uitdagende baan, die zich graag aansluiten bij een sterke organisatie, die hen ondersteunt bij hun werkzaamheden!

Reviews over Woningkeur


Sta jij hier binnenkort tussen?
9.1

Aanrader!

Gister een bouwkundigte keuring laten uitvoeren door Peter van Rossum. Wij waren zeer te spreken hierover, hij gaf goede uitleg en kon op de juiste manier uitleggen aan ons wat er eventueel gedaan kon worden qua verbetering. Het uiteindelijke rapport hadden wij dezelfde dag al binnen, echt een aanrader dus!
- Nieuwegein - 2 mei 2023

Duidelijke uitkomsten uit de keuring

Telefonisch de keuring besproken en een duidelijk overzicht in het rapport ontvangen
- Ijsselstein - 29 april 2023

Prima

Energiek en vriendelijk. Met verstand van zaken.
- Almere - 27 april 2023

Snelle en nette service

Snelle en nette service
- Tuitjenhorn - 26 april 2023

Zeer kundig, uitgebreid, vriendelijk en snel!

Het uitgebreide rapport was diezelfde dag nog gereed.
- HAARLEM - 26 april 2023

Prettig en duidelijk in informatieverstrekking

Wij kijken zeer positief terug op de keuring, er werd veel informatie verstrekt over de huidige staat van de woning maar tevens was het fijn te horen dat de plannen die wij hebben om te verbouwen, ook mogelijk zijn. Tevens heel fijn dat het rapport dezelfde avond al beschikbaar was.
- Gouda - 26 april 2023

Deskundig en extra advies

Keuring was snel en makkelijk geregeld. Bouwtechnische keuring werd deskundig uitgevoerd en duidelijk gerapporteerd. Tevens kregen we extra bruikbare adviezen.
- Someren - 25 april 2023

Prima, heel duidelijk rapport

Ik was zelf niet aanwezig. Rapport volgende dag al ontvangen en zeer deskundig uitgevoerd. Daarna evaluatie per telefoon. Overzichtelijk en helder!
- Alkmaar - 25 april 2023

Top!

Fijne ervaring gehad. Goede uitleg en een aardige meneer.
- Sommelsdijk - 24 april 2023

Zeer prettig bijgestaan

Onze ervaring met Woningkeur is erg goed. Tjardo nam de hele oplevering van onze nieuwbouwwoning goed de leiding en kon ook veel over de woning en installaties uitleggen. Zeer goede ervaring, ik kan Woningkeur/Tjardo iedereen aanraden.
- Hoofddorp - 24 april 2023
1955 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Lijkt het je wat? Dan spreken we elkaar snel!


Vul dit formulier in, dan komen we snel met elkaar in contact!

Woonplaats(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.