Ook franchisenemer worden bij Woningkeur?

Wat kan je worden?


Als Woningkeur vestiging word jij mede-merkdrager. Net als wij! Je hebt de baten van een professionele backoffice gevestigd in Ridderkerk. Wij handelen de telefoontjes, planning en administratie af. Daarnaast bouwen wij ook aan het merk door marketinguitingen op social media en maken wij in overleg met de andere vestigingen allerlei soorten reclame. Hiernaast zie je een foto van wat voor marketingmateriaal wij zoal maken.

Samen met jouw medefranchisenemers realiseren wij een landelijke dekking. Op die manier verzorgen we wij gemak voor de klant. Daarnaast sta je er niet alleen voor. Mocht je een keer niet kunnen, kan een andere keurder wellicht wel!

Wat wordt jouw expertise?


Als bouwtechnisch inspecteur is het van belang dat je verstand en ervaring hebt van de bouw. Veel van onze inspecteurs zijn bijvoorbeeld voorheen timmerman, aannemer of calculator geweest. Door bouwtechnisch inspecteur te worden, ga je elke dag allerlei woningen visueel inspecteren. Je krijgt hiervoor een training van twee weken aangeboden, zodat je precies weet hoe je te werk moet gaan. Je weet hoofdzaken en bijzaken te scheiden van elkaar. Zo krijgt je klant een overzichtelijk rapport!

Wat wij regelen:

Een groot gedeelte van je administratie.

Planning van opdrachten.

Elk half jaar een vakinhoudelijke training.

Speciaal ontwikkelde software.

Plaatsing op onze website.

Foto- en videopakket van jouw vestiging.

Wat je zelf moet regelen:

Opstartkosten door aanschaf toolkit en computer.

Twee weken training met onze interne opleider. 

Eventueel energielabel opleiding volgen.

Een goede werkhouding hebben.

Openstaan voor samenwerken met lokale makelaars.

Lijkt het je wat?


Wij horen vaak van keurders dat ze het fijn vinden dat ze zo regelmatig nieuwe woningen en plaatsen zien. Ook vinden ze het klantencontact en de controlerende functie die ze hebben plezierig. Daarnaast biedt het werk als franchisenemer veel vrijheid en een manier om elke dag de keuringen die je doet ook echt af te sluiten. Dat is fijn thuiskomen!

Met al je vragen kan je terecht bij Jolanda Baan. Zij is de franchise-coördinator en helpt je bij het opstarten en inrichten van jouw Woningkeur Franchise. Voor meer informatie vul je onderstaand formulier in.

Sta jij open voor een vrijblijvend gesprek?


Meld je aan voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden als franchisenemer bij Woningkeur! Wij vertellen je graag over wat het inhoud om als vestiging bij ons aan de slag te gaan.

Wij zoeken jou als (toekomstige) EP-W Adviseur!


Wij zoeken EP-W Adviseurs die conform NTA8800 een energielabel van een woning kunnen vaststellen of die daarvoor opgeleid willen worden. Wij zijn op zoek naar veel enthousiaste collega’s die op zoek zijn naar een uitdagende baan. Ook ZZP-ers die op zoek zijn naar werk, zijn bij ons heel welkom. En we zoeken franchisenemers, die zich graag aansluiten bij een sterke organisatie, die hen ondersteunt bij hun werkzaamheden!

Reviews over Woningkeur


Sta jij hier binnenkort tussen?
9.1

Goede service

Prettig! Vriendelijke man en geeft antwoord op al onze vragen. Neemt je mee in het onderzoek en het rapport was duidelijk.
- Monster - 24 september 2022

Deskundig

De inspecteur was ervaren. Zeer prettig.
- Putten - 24 september 2022

correct en degelijk

Ter zake doende en deugdelijk
- Ermelo - 20 september 2022

Kundige inspecteur, informatief

Kundige inspecteur die van bouwkundige zaken weet en er helder over kan vertellen en kan laten zien. Gezien de oudere woning die gekeurd is, had ik zelf al wat bedenkingen over bepaalde onderdelen. Hierdoor is het zeker fijn als deze door de inspecteur kunnen worden bevestigd of niet. Maar ook zag inspecteur gebreken die mij zelf tijdens de bezichtiging van de woning nog niet waren opgevallen. Inspecteur was niet te moeilijk om tot het uiterste te gaan en klom hierbij zelfs op het dak om daar een en ander te inspecteren. Zeker een aanrader!
- Rotterdam - 18 september 2022

Zeer tevreden, goede service en duidelijke rapportage

Vanaf het maken van de afspraak tot en met de geleverde rapportage helemaal tevreden mee. Denkt mee in oplossingen. Wat zeker nodig was met een lastige partij die het moeilijk heeft gemaakt om een keuring uit te voeren, is de inspecteur keurig en gedegen te werk gegaan. Een 10 voor communicatie en uitvoering!
- Leidschendam - 15 september 2022

Goed

De keuring werd gedaan door Léon van Drielen. Aan de manier hoe hij te werk ging zag je meteen hoe kritisch hij was op alle kleine punten. Ik vondt dat prettig en prima, want je hebt juist iemand nodig die naar alle kleine problemen van het huis kijkt.
- Rotterdam - 14 september 2022

Snel, duidelijk en professioneel

Arthur ging duidelijk en snel door de woning, maar liet daarbij niets aan het toeval over. Alle aandachtspunten van de woning kwamen aan bod. De snelle rapportage naderhand was duidelijk en zeer goed bruikbaar als referentie voor de komende periode.
- Gouda - 13 september 2022

Kundig, snel, duidelijk

Wesley is kundig en geeft duidelijke uitleg. Daarnaast is de samenwerking prettig en erg snel.
- Haarlem - 13 september 2022

Goede service, snel, ijverig

We hadden snel een afspraak, goede communicatie, goede service, prettige inspecteur, rapport dezelfde dag ontvangen.
- Capelle aan den Ijssel - 13 september 2022

Snelle en vakkundige hulpverlening

Woningkeur heeft mijn nieuwe woning snel en vakkundig bouwkundig gekeurd. Daarvan is een gedetailleerd rapport opgestuurd. Ook hebben ze mijn huidige woning voorzien van een energielabel. Dit label is heel snel en gedetailleerd aangeleverd.
- Zoetermeer - 12 september 2022
1796 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Lijkt het je wat? Dan spreken we elkaar snel!


Vul dit formulier in, dan komen we snel met elkaar in contact!

Woonplaats(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.