Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & energieadviezen.

Woningkeur Hendrik Ido Ambacht

Woningkeur Hendrik Ido Ambacht, voor een degelijke bouwtechnische keuring van uw (aan te kopen) woning. Onderdeel van een landelijk netwerk, dus altijd een snelle keuring. In het gehele land dezelfde rapporten en tevens geschikt voor het aanvragen van NHG.

Over Woningkeur Hendrik Ido Ambacht


Woningkeur Hendrik Ido Ambacht, voor een degelijke bouwtechnische keuring van uw (aan te kopen) woning. Onderdeel van een landelijk netwerk, dus ook een snelle keuring als wij op vakantie zijn, in het gehele land dezelfde rapporten en rapporten geschikt voor het aanvragen van NHG.

Koopt u een zogenaamde “kluswoning”? Ook dan maken wij een realistisch rapport, dat een financiërings-aanvraag niet in de weg hoeft te staan. De woning moet namelijk in goede staat zijn of gebracht kunnen worden binnen bepaalde financiële grenzen, om de investering van de bank waard te zijn. U heeft dan niets aan een rapport waarin de woning gekeurd wordt naar de eisen van een nieuwbouwwoning, waardoor de directe kosten hoger worden dan de aankoopprijs.

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor energielabels en energie-maatwerkadviezen. Onze inspecteur Tom de Blom is een ervaren, gecertificeerd EPA-adviseur. Bij een maatwerkadvies kan hij u van tevoren vertellen hoeveel voordeel een investering in isolerende- of andere energiebesparende maatregelen u in uw (gezins)situatie kan opleveren.

Wij bewegen ons in de omgeving van de Zuid-Hollandse eilanden, Alblasserwaard en van Rotterdam tot diep in Noord Brabant. Bij wijze van uitzondering of bij grote projecten zijn wij in diverse andere uithoeken te vinden geweest. Dat is samenwerking binnen de Woningkeurgroep: invallen, bijstaan, kennisdeling en scholing.

Via onze netwerken, blijven wij graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zodat wij u altijd op de juiste manier kunnen adviseren.

Voor een afspraak of informatie kunt u ons of het hoofdkantoor te allen tijde bellen. Het gemakkelijkst kunt u middels de knop hiernaast meteen een keuring aanvragen. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug om samen met u een keuringsafspraak te plannen.

Tom de Blom

H.I.Ambacht

Woningkeur Joure

Waarom een bouwtechnische keuring wanneer je een huis gaat kopen of verkopen?

Over Woningkeur Joure


Vaak denken mensen dat een bouwtechnische keuring alleen zinvol is voor oudere woningen. Helaas maken wij vaak mee dat ook relatief nieuwe huizen gebreken vertonen, die door een leek niet als zodanig herkend worden.

Een bouwtechnische keuring van Woningkeur Joure is dus altijd een waardevolle investering als je een bestaand huis gaat kopen of verkopen.

De belangrijkste redenen voor een bouwtechnische keuring bij verkoop of aankoop van een woning:

  • De keuring helpt te voldoen aan de wettelijke melding- of onderzoekplicht.
  • Goed inzicht in de bouwkundige staat van de woning.
  • Duidelijk overzicht van gevonden gebreken en de daaraan verbonden herstelkosten.
  • Indicatie van de directe herstelkosten en kosten op de langere termijn.
  • Versterkt uw positie bij de onderhandelingen.
  • Rapport te gebruiken voor aanvraag Nationale Hypotheek Garantie.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of energiekeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeldt u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu