Uw regionale specialist

Bouwtechnische keuringen, Opleveringskeuringen & Energielabels.

Woningkeur Cuijk


Het kopen van een huis is een flinke investering waar u niet alleen nu maar ook in de toekomst van wil genieten. Een bouwkundige inspectie verschaft u een eerlijk beeld van de staat van het huis en is daarom cruciaal. Als er bouwkundige fouten of mogelijke verbeteringen zijn, vertelt inspecteur Martien Jansen namens Woningkeur Cuijk wat er moet gebeuren en wat de globale kosten zijn om het huis in goede staat te krijgen. Het laten uitvoeren van een bouwkundige inspectie is een slimme zet om verrassingen te voorkomen en met vertrouwen uw nieuwe thuis te betrekken.

Huiseigenaren die inzicht willen krijgen in het energieverbruik van hun huis raad ik aan een energielabel (EPA) te laten maken. Een EPA vertelt je hoe energiezuinig je huis is en waar de ruimte voor verbetering is. Het label, van A tot G, laat zien hoe zuinig je huis is. Bij de verkoop, verhuur en oplevering van woningen is een label zelfs verplicht. Samen zorgen we voor een groenere wereld. Laat me je helpen je huis energiezuiniger te maken!

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.