Opleveringskeuring |
€ 325,-


Zekerheid of de werkzaamheden van uw nieuwbouwhuis correct zijn uitgevoerd? Kies dan voor een opleveringskeuring van Woningkeur! Tijdens een opleveringskeuring controleren wij uw nieuwbouwwoning op eventuele gebreken in het werk van de aannemer en stellen wij vast of de werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de eisen van het Bouwbesluit. Deze gebreken worden genoteerd en gerapporteerd inclusief ondersteunende foto’s. U ontvangt dit opleveringsrapport in de meeste gevallen direct na de keuring.

  • Onafhankelijk en objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Snelle uitvoering
  • Heldere rapportages
  • EPBD en KOMO gecertificeerd, NHG erkend
  • Keuringen verzekerd
Benieuwd naar hoe een oplevering in zijn werk gaat?

Een bouwkundig expert met een oog voor detail kijkt uw nieuwbouwwoning nauwkeurig na. Meer weten over hoe een oplevering in zijn werk gaat? Zie deze video. Heeft u een vraag? Klik dan hier!

Waarom een opleveringskeuring van Woningkeur?


Bij discussie is het Bouwbesluit altijd leidend. Onze inspecteur is goed op de hoogte van de inhoud en de regels. Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en hebben geen enkele relatie of betrekking met het uitvoerende bouwbedrijf of projectontwikkelaar. Dat geeft ons alle vrijheid om kritisch te zijn.

 Controleren op bouwkundige gebreken. U kunt uw bouwkundige vragen stellen.
Controle op voldoen aan Bouwbesluit. U krijgt een rapport van gevonden zaken.
Controle van eventuele gebreken aan meerwerk. U krijgt inzicht in uw woning.
Controle op beschadigingen. U krijgt foto’s van gevonden gebreken.

Ons proces


Ons proces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Wij plannen de afspraak in die u gemaakt heeft met de aannemer, zodat wij samen met de aannemer en u het huis kunnen inspecteren. Vervolgens ontvangt u een afspraakbevestiging en een herinnering van uw afspraak.  Uw rapport ontvangt u in de meeste gevallen direct na de opleveringskeuring.

Vaak gestelde vragen


Staat uw vraag hier niet tussen? E-mail dan naar info@woningkeur.nl, wij geven dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.