Opleveringskeuring | € 295,-


Zekerheid of de werkzaamheden van uw nieuwbouwhuis correct zijn uitgevoerd? Kies dan voor een opleveringskeuring van Woningkeur! Tijdens een opleveringskeuring controleren wij uw nieuwbouwwoning op eventuele gebreken in het werk van de aannemer en stellen wij vast of de werkzaamheden zijn uitgevoerd volgens de eisen van het Bouwbesluit. Deze gebreken worden genoteerd en gerapporteerd inclusief ondersteunende foto’s. U ontvangt dit opleveringsrapport op werkdagen binnen 24 uur.

  • Onafhankelijk en objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Snelle uitvoering
  • Heldere rapportages
  • EPBD en KOMO gecertificeerd, NHG erkend
  • Keuringen verzekerd
Benieuwd naar hoe een oplevering in zijn werk gaat?

Een bouwkundig expert met een oog voor detail kijkt uw nieuwbouwwoning nauwkeurig na. Meer weten over hoe een oplevering in zijn werk gaat? Zie deze video. Heeft u een vraag? Klik dan hier!

Waarom een opleveringskeuring van Woningkeur?


Bij discussie is het Bouwbesluit altijd leidend. Onze inspecteur is goed op de hoogte van de inhoud en de regels. Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en hebben geen enkele relatie of betrekking met het uitvoerende bouwbedrijf of projectontwikkelaar. Dat geeft ons alle vrijheid om kritisch te zijn.

 Controleren op bouwkundige gebreken. U kunt uw bouwkundige vragen stellen.
Controle op voldoen aan Bouwbesluit. U krijgt een rapport van gevonden zaken.
Controle van eventuele gebreken aan meerwerk. U krijgt inzicht in uw woning.
Controle op beschadigingen. U krijgt foto’s van gevonden gebreken.
Controle of afspraken zijn nagekomen. U ontvangt uw rapport binnen 24 uur op werkdagen.

Ons proces


Ons proces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Wij plannen de afspraak in die u gemaakt heeft met de aannemer, zodat wij samen met de aannemer en u het huis kunnen inspecteren. U ontvangt een planningsbevestiging en een herinnering van uw afspraak. U ontvangt uw rapport binnen 24 uur na de opleveringskeuring.
Vervolgens krijgt u een uitnodiging om ons een cijfer te geven.

Onze reviews


Wij zorgen goed voor onze klanten
9.1

Informatief, doorgrondig, vriendelijk

Heel goed. De man was duidelijk en heeft veel uitgelegd. Op alle locaties gekeken en fotos gemaakt, zeer goed!
- Uithoorn - 29 november 2022

ervaren expert

prima ervaring, duidelijke communicatie
- terheijden - 29 november 2022

Prima en uitgebreid rapport.

Het rapport toonde ons de ware aard van de kwaliteit van het en het onderhoud.
- Egmond aan Zee - 27 november 2022

Zeer gedegen keuring

Een professionele keuring met een eerlijke observatie van de relevante bouwkundige aspecten, op basis waarvan we de juiste beslissing konden nemen en de benodigde verbeteracties uit konden zetten.

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Fijn om te horen dat de bouwkundige inspectie een belangrijk onderdeel is geweest in uw besluit. Een huis kopen is voor u immers geen alledaagse bezigheid. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- Den Haag - 24 november 2022

Prima ervaring, geen opmerkingen verder

Geregeld via mijn makelaar, keuring ging prima en heb goede uitleg gekregen over de punten die uiteindelijk ook in het rapport terecht zijn gekomen. Hiermee kan ik na overdracht van de woning meteen aan de slag.
- Almere - 22 november 2022

Prettige ervaring met de bouwkundige.

De betreffende bouwkundige was al bij ons bekend vanwege het opstellen van een MJOP voor onze VvE in 2020. Vandaar dat wij hem opnieuw hebben benaderd. De rapportage is helder.

Reactie van het bedrijf

Beste mijnheer van der Hulst, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te merken dat klanten terug komen door een eerdere prettige ervaring. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- Santpoort-Noord - 21 november 2022

Top

Top

Reactie van het bedrijf

Beste Ekaterina, Hartelijk dank voor de mooie review! Top en een 10! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- Heiloo - 21 november 2022

Prima service.

De inspecteur was zeer hulpvaardig.
- Haarsteeg - 19 november 2022

De administratieve afwikkeling kan beter voor deze prijs

Jammer dat mijn gegevens in de 1e instantie niet goed vermeld stonden op factuur/rapport. Daarna kon ik het rapport niet uploaden. Gemaild en diverse malen gebeld. Uiteindelijk rapport per mail ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Jolanda, Onze excuses voor de administratieve afhandeling. Vrijdag was ons bedrijf door omstandigheden slecht bereikbaar,zowel telefonisch als per email. Fijn om te zien dat de keuring en de rapportage wel naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- BERLICUM - 18 november 2022

Heel fijn contact

Prettig contact. Duidelijk rapport en een goede mondelinge toelichting
- Leeuwarden - 18 november 2022
1840 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Vaak gestelde vragen


Staat uw vraag hier niet tussen? E-mail dan naar info@woningkeur.nl, wij geven dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Waarom Woningkeur?

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij Woningkeur

Onze diensten zijn verzekerd

Als één van de weinige organisaties op ons vakgebied beschikt Woningkeur over een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Dat wil zeggen dat al onze diensten verzekerd zijn voor schade die ontstaat door een foutieve beoordeling van de inspecteur.

Ons kwaliteitsbeleid

Woningkeur hanteert een kwaliteitsbeleid op hoog niveau waarbij regelmatig interne en externe audits plaatsvinden. Bovendien zijn de inspecteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Hiervoor volgen zij regelmatig gezamenlijk of individueel opleiding en training.

Rapportages NHG-erkend

Bouwtechnische rapporten van Woningkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Lid van Keurmerk Vakkundiggekeurd.nl

Al onze inspecteurs zijn lid van het onafhankelijke platform vakkundiggekeurd.nl.  Opdrachtgevers zijn zo verzekerd van heldere, begrijpelijke afspraken voor de uitvoering van de bouwkundige keuring. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Bouwkundige Expertise nodig?

Vraag dan nu uw opleveringskeuring aan!