Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring, energieadviezen & opleveringskeuringen.

Woningkeur Wageningen

Voor woningadvies van zowel bestaande bouw als nieuwbouw biedt Woningkeur Wageningen voor de regio Gelderse Vallei, Veluwe en Betuwe een uitgebreid pakket van mogelijkheden.

Hebt u een woning gekocht of bent u geïnteresseerd in een woning? Dan is het verstandig te weten in welke staat de woning zich bevindt. Zeker zo belangrijk is inzichtelijk te krijgen wat de kosten zijn om de woning in een goede staat te krijgen of juist te houden. Woningkeur Wageningen kan dit voor u in kaart brengen.

Bouwinspecteur Stefan Willemse zal namens Woningkeur Wageningen de woning grondig en professioneel voor u inspecteren.

Naast zijn bouwkundige kennis en een ruime ervaring in de bouwsector is Stefan ook gecertificeerd EPA adviseur. Samenwerking, scholing en kennisdeling binnen de Woningkeur groep zijn voor Stefan dan ook belangrijke elementen om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de bouw- en energiesector.

Bent u als woningbezitter, toekomstige woningeigenaar, makelaar of hypotheekadviseur geïnteresseerd in onze diensten of wilt kennis maken met Woningkeur Wageningen dan maken wij graag een afspraak met u.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of een energielabel voor een woning of bedrijfspand of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.