Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & opleveringskeuringen.

Woningkeur Naarden

Uw betrouwbare partner voor bouwkundige- en opleveringskeuringen in en rondom Naarden.

Erwin van Ernst is de bouwkundig inspecteur voor de regio Naarden. Met ruim 35 jaar ervaring in de bouwsector en een achtergrond als succesvol aannemer in ‘t Gooi, biedt hij u de expertise en kennis die u nodig heeft bij belangrijke beslissingen met betrekking tot uw woning.

Het kopen van een woning is een spannende gebeurtenis, waarbij het essentieel is om te weten in welke staat de woning verkeert. Aangezien niet iedereen de expertise bezit om dit zelf grondig te beoordelen, is het verstandig om een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Bij Woningkeur begrijpen wij de uitdagingen waar u als potentiële woningkoper voor staat en staan wij klaar om u hierbij te ondersteunen. Onze bouwkundig inspecteur beschikt over de nodige ervaring en zal u voorzien van een gedetailleerde analyse van de bouwkundige staat van de woning.

Maar we doen meer dan alleen keuringen. Als bouwkundig inspecteur biedt Erwin van Ernst ook begeleiding bij de oplevering van nieuwbouwwoningen. We zorgen ervoor dat mogelijke gebreken tijdig worden ontdekt en opgelost, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw nieuwe huis. Daarnaast kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden voor verbouwingen of uitbreidingen van uw woning. Met onze uitgebreide ervaring in ‘t Gooi hebben wij een scherp oog voor het creëren van functionele en esthetische oplossingen die aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Bij Woningkeur staat uw tevredenheid voorop. Wij streven naar een persoonlijke benadering, waarbij we luisteren naar uw specifieke eisen en vakkundig advies op maat leveren. Ons doel is om u te voorzien van de informatie en begeleiding die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen voor uw woning.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bouwkundige keuring, begeleiding bij de oplevering van uw nieuwbouwwoning of advies over uw verbouwingsplannen. Erwin van Ernst staat klaar om u van dienst te zijn en uw woningambities te realiseren.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige- of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.