Energielabel Woning | v.a. € 299,-


Inzicht krijgen in hoe energiezuinig uw woning nu eigenlijk echt is? Met het Energielabel ziet u door middel van een indeling in klassen en kleuren in één oogopslag of een woning zuinig of onzuinig is ten opzichte van een vergelijkbare woning.

€ 299,-  Energielabel tussenwoning/appartement
€ 325,-  Energielabel twee onder 1 kap
€ 349,-  Energielabel vrijstaand

Bovengenoemde prijs is tot een grootte van 500 m³. Bij woningen groter dan 500 m³ geldt er een toeslag van € 25,- per 100 m³.

  • Onafhankelijk en objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Snelle uitvoering
  • Heldere rapportages
  • EPBD en KOMO gecertificeerd, NHG erkend
  • Keuringen verzekerd
Benieuwd naar hoe een energielabel wordt bepaald?

Uw onafhankelijke inspecteur van Woningkeur controleert uw woning op minstens 12 onderdelen. Bekijk hiernaast de video voor meer informatie. Heeft u een vraag? Klik dan hier!

Een zuinig huis?
Met het energielabel zie je het zo!


Vastgoed beoordelen op energiezuinigheid is voor u geen alledaagse bezigheid. Voor onze inspecteurs wel! Tijdens de uitgebreide visuele, energielabelkeuring wordt het object nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Er wordt een plattegrond gemaakt en de energieprestatie van uw woning wordt in kaart gebracht. Het Energielabel geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de energiestaat van de woning. Onze Energielabels worden opgesteld volgens de nieuwste overheidsrichtlijnen en worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit document een aantal dagen na de opname digitaal toegezonden .

Onze energie-adviseurs


De Woningkeur® Groep is een franchise organisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwtechnische adviesbureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gecertificeerd voor het uitvoeren van energie keuringen en onroerend goed. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.

Ons proces


Ons proces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Wij plannen een afspraak in en houden rekening met uw voorkeursdatum. U ontvangt een planningsbevestiging en een herinnering van uw afspraak. Wij komen bij u langs en u ontvangt uw rapport binnen 5 werkdagen na de keuring.

Onze reviews


Wij zorgen goed voor onze klanten
Geen data gevonden, controleer je Klantenvertellen instellingen

Vaak gestelde vragen


Staat uw vraag hier niet tussen? E-mail dan naar info@woningkeurgroep.nl , wij geven dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Waarom Woningkeur?

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij Woningkeur

Kwaliteit voor onze klanten

Bij Woningkeur staat kwaliteit voorop. Via onafhankelijke audits wordt dit gewaarborgd. Onze inspecteurs hebben permanente opleiding en training.

Rapportages NHG-erkend

Bouwtechnische rapporten van Woningkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Lid van Keurmerk Vakkundiggekeurd.nl

Al onze inspecteurs zijn lid van beroepsvereniging vakkundiggekeurd.nl.  U bent als opdrachtgevers daarmee verzekerd duidelijke voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Energielabel nodig?

Vraag dan nu gemakkelijk en snel uw energielabel aan!