Energielabel Woning | v.a. € 299,-


Inzicht krijgen in hoe energiezuinig uw woning nu eigenlijk echt is? Met het Energielabel ziet u door middel van een indeling in klassen en kleuren in één oogopslag of een woning zuinig of onzuinig is ten opzichte van een vergelijkbare woning.

€ 299,-  Energielabel tussenwoning/appartement
€ 325,-  Energielabel twee onder 1 kap
€ 349,-  Energielabel vrijstaand

Bovengenoemde prijs is tot een grootte van 500 m³. Bij woningen groter dan 500 m³ geldt er een toeslag van € 25,- per 100 m³.

  • Onafhankelijk en objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Snelle uitvoering
  • Heldere rapportages
  • EPBD en KOMO gecertificeerd, NHG erkend
  • Keuringen verzekerd
Benieuwd naar hoe een energielabel wordt bepaald?

Uw onafhankelijke inspecteur van Woningkeur controleert uw woning op minstens 12 onderdelen. Bekijk hiernaast de video voor meer informatie. Heeft u een vraag? Klik dan hier!

Een zuinig huis?
Met het energielabel zie je het zo!


Vastgoed beoordelen op energiezuinigheid is voor u geen alledaagse bezigheid. Voor onze inspecteurs wel! Tijdens de uitgebreide visuele, energielabelkeuring wordt het object nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Er wordt een plattegrond gemaakt en de energieprestatie van uw woning wordt in kaart gebracht. Het Energielabel geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de energiestaat van de woning. Onze Energielabels worden opgesteld volgens de nieuwste overheidsrichtlijnen en worden door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit document een aantal dagen na de opname digitaal toegezonden .

Onze energie-adviseurs


De Woningkeur® Groep is een franchise organisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwtechnische adviesbureaus. De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gecertificeerd voor het uitvoeren van energie keuringen en onroerend goed. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.

Ons proces


Ons proces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Wij plannen een afspraak in en houden rekening met uw voorkeursdatum. U ontvangt een planningsbevestiging en een herinnering van uw afspraak. Wij komen bij u langs en u ontvangt uw rapport binnen 48 uur na keuring. Wij streven naar 24 uur, maar dit is niet altijd haalbaar. Vervolgens krijgt u een uitnodiging om ons een cijfer te geven.

Onze reviews


Wij zorgen goed voor onze klanten
9.1

Zorgvuldige, snelle afhandeling

Alles verliep snel, zorgvuldig en deskundig.
- Berkel en Rodenrijs - 3 december 2022

Informatief, doorgrondig, vriendelijk

Heel goed. De man was duidelijk en heeft veel uitgelegd. Op alle locaties gekeken en fotos gemaakt, zeer goed!
- Uithoorn - 29 november 2022

ervaren expert

prima ervaring, duidelijke communicatie
- terheijden - 29 november 2022

Prima en uitgebreid rapport.

Het rapport toonde ons de ware aard van de kwaliteit van het en het onderhoud.
- Egmond aan Zee - 27 november 2022

Zeer gedegen keuring

Een professionele keuring met een eerlijke observatie van de relevante bouwkundige aspecten, op basis waarvan we de juiste beslissing konden nemen en de benodigde verbeteracties uit konden zetten.

Reactie van het bedrijf

Beste Monique, Fijn om te horen dat de bouwkundige inspectie een belangrijk onderdeel is geweest in uw besluit. Een huis kopen is voor u immers geen alledaagse bezigheid. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- Den Haag - 24 november 2022

Prima ervaring, geen opmerkingen verder

Geregeld via mijn makelaar, keuring ging prima en heb goede uitleg gekregen over de punten die uiteindelijk ook in het rapport terecht zijn gekomen. Hiermee kan ik na overdracht van de woning meteen aan de slag.
- Almere - 22 november 2022

Prettige ervaring met de bouwkundige.

De betreffende bouwkundige was al bij ons bekend vanwege het opstellen van een MJOP voor onze VvE in 2020. Vandaar dat wij hem opnieuw hebben benaderd. De rapportage is helder.

Reactie van het bedrijf

Beste mijnheer van der Hulst, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te merken dat klanten terug komen door een eerdere prettige ervaring. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- Santpoort-Noord - 21 november 2022

Top

Top

Reactie van het bedrijf

Beste Ekaterina, Hartelijk dank voor de mooie review! Top en een 10! Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- Heiloo - 21 november 2022

Prima service.

De inspecteur was zeer hulpvaardig.
- Haarsteeg - 19 november 2022

De administratieve afwikkeling kan beter voor deze prijs

Jammer dat mijn gegevens in de 1e instantie niet goed vermeld stonden op factuur/rapport. Daarna kon ik het rapport niet uploaden. Gemaild en diverse malen gebeld. Uiteindelijk rapport per mail ontvangen.

Reactie van het bedrijf

Beste Jolanda, Onze excuses voor de administratieve afhandeling. Vrijdag was ons bedrijf door omstandigheden slecht bereikbaar,zowel telefonisch als per email. Fijn om te zien dat de keuring en de rapportage wel naar tevredenheid zijn uitgevoerd. Met vriendelijke groet, Woningkeurgroep.

- BERLICUM - 18 november 2022
1841 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Vaak gestelde vragen


Staat uw vraag hier niet tussen? E-mail dan naar info@woningkeur.nl, wij geven dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Waarom Woningkeur?

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij Woningkeur

Onze diensten zijn verzekerd

Als één van de weinige organisaties op ons vakgebied beschikt Woningkeur over een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Dat wil zeggen dat al onze diensten verzekerd zijn voor schade die ontstaat door een foutieve beoordeling van de inspecteur.

Ons kwaliteitsbeleid

Woningkeur hanteert een kwaliteitsbeleid op hoog niveau waarbij regelmatig interne en externe audits plaatsvinden. Bovendien zijn de inspecteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied. Hiervoor volgen zij regelmatig gezamenlijk of individueel opleiding en training.

Rapportages NHG-erkend

Bouwtechnische rapporten van Woningkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Lid van Keurmerk Vakkundiggekeurd.nl

Al onze inspecteurs zijn lid van het onafhankelijke platform vakkundiggekeurd.nl.  Opdrachtgevers zijn zo verzekerd van heldere, begrijpelijke afspraken voor de uitvoering van de bouwkundige keuring. Deze voorwaarden zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Energielabel nodig?

Vraag dan nu gemakkelijk en snel uw energielabel aan!