Uw regionale specialist

Bouwtechnische keuring & Opleveringskeuring

Woningkeur Tilburg

Uw betrouwbare partner voor bouwkundige keuringen & opleverinskeuringen

Mijn naam is Björn Sparidaens, bouwkundig inspecteur voor de regio Tilburg.

Interesse in bouwkunde is van huis uit meegegeven. Na ruim 10 jaar ervaring als onafhankelijk adviseur bij bouwkundige geschillen te hebben opgedaan, richt ik mij ook op het voorkomen hiervan. Daarnaast houd ik mij graag bezig met ontwerp en architectuur.

U bent als koper vooral bezig met het indelen van uw nieuwe “thuis”, wat van de aankoop van een woning vaak een emotioneel gedreven gelegenheid maakt. Mijn objectieve blik kan u van dienst zijn bij het aankoopproces. Het biedt duidelijkheid of de woning enige gebreken heeft of juist in een goede staat is.

Zo is de bouwkundige staat schriftelijk aantoonbaar met het keuringsrapport. Zo voorkomt u dat er achteraf mogelijke gebreken van een woning en/of klachten aan het licht komen.

Er wordt niet alleen objectief gekeken naar het globale object maar ook de kleine details van de woning worden belicht. Op de gevonden kritische punten geef ik graag tips en adviezen om de elementen op lange termijn in goede staat te behouden.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.