Uw regionale specialist

Voor een Energielabel voor uw woning of bedrijfspand.

Woningkeur Kerkrade

Voor een energielabel van uw woning of utiliteitsgebouw bent u bij Woningkeur Kerkrade aan het juiste adres!

Mijn naam is Jan Koops en als gecertificeerd energieadviseur ben ik aangesloten bij de Woningkeur Groep. Woningkeur Kerkrade heeft zicht ten doel gesteld om een substantiële bijdrage te leveren aan het verduurzamen van het Limburgse vastgoed. Verduurzaming van vastgoed draagt niet alleen bij aan een beter milieu als gevolg van energiebesparing, maar resulteert ook in een verbeterd comfort én een besparing op de energiekosten!

Het verduurzamingsproces begint met het inzichtelijk maken van de energieprestatie van uw woning of bedrijfspand en dat is precies wat een energielabel doet. Het energielabel laat zien hoe uw vastgoed scoort qua energiezuinigheid en wat de verbeterpunten zijn. Bovendien is een energielabel verplicht bij verhuur, verkoop en opleveringen van woningen en gebouwen.

Woningkeur staat voor een persoonlijke en betrokken aanpak. Als adviseur kom ik dan ook persoonlijk bij u langs om diverse metingen te verrichten. Woningkeur Kerkrade komt graag bij u langs in Parkstad (Kerkrade, Heerlen, Landgraaf, Brunssum, Voerendaal, Simpelveld) of daarbuiten (Maastricht, Valkenburg, Gulpen-Wittem, Sittard-Geleen, Susteren, etc.). De resultaten van de metingen worden vervolgens verwerkt in de software waarna het daaruit voortkomende energielabel zo snel mogelijk wordt toegestuurd.

Heeft u interesse in één van onze diensten of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact via 088 – 100 5095 of via onderstaand formulier.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een energielabel voor een woning of bedrijfspand vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.