Bouwkundige Keuring | € 349,-


Inzicht krijgen in het huis dat u op het oog heeft? Onze onafhankelijke inspecteurs kijken tijdens een visuele bouwtechnische keuring nauwkeurig naar de woning. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn.

  • Onafhankelijk en objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Heldere rapportages
  • EPBD/KOMO gecertificeerd
  • NHG erkend
  • Keuringen verzekerd
Benieuwd naar hoe zo’n bouwkundige keuring in zijn werk gaat?

Uw onafhankelijke inspecteur van Woningkeur controleert uw woning op meer dan 100 punten. Bekijk hiernaast de video voor meer informatie. Heeft u een vraag? Klik dan hier!

Onze onafhankelijke experts staan voor u klaar!


Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wél! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. De foto’s maken het rapport compleet. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit waardevolle document standaard snel digitaal toegezonden.

Ons proces


Ons proces bestaat uit 4 gemakkelijke stappen. Wij plannen een afspraak in en houden rekening met uw voorkeursdatum. U ontvangt een planningsbevestiging en een herinnering van uw afspraak. Wij komen bij u langs en u ontvangt uw rapport binnen 48 uur na keuring. Wij streven naar 24 uur, maar dit is niet altijd haalbaar. Vervolgens krijgt u een uitnodiging om ons een cijfer te geven.

Zekerheid over uw eigen huis!

Wanneer u van plan bent uw huis te verkopen, wilt u zekerheid over de bouwkundige staat ervan. Immers, als verkoper heeft u een meldingsplicht ten opzichte van de koper. Speel dus open kaart en voorkom dat u later wordt geconfronteerd met kosten voor gebreken waarvoor u aansprakelijk wordt gesteld.

English report / Rapportage in het Engels

Voor Engelstalige (ver)kopers bieden wij nu ook de mogelijkheid van een complete rapportage, professioneel in het Engels vertaald. Hiervoor wordt een toeslag berekend. Bekijk hier meer info.

For English-speaking buyers / sellers we now offer the possibility of a complete report, translated professionally into English. A surcharge is calculated for this. View more info here.

Onze reviews


Wij zorgen goed voor onze klanten
9.1

Aanrader!

Gister een bouwkundigte keuring laten uitvoeren door Peter van Rossum. Wij waren zeer te spreken hierover, hij gaf goede uitleg en kon op de juiste manier uitleggen aan ons wat er eventueel gedaan kon worden qua verbetering. Het uiteindelijke rapport hadden wij dezelfde dag al binnen, echt een aanrader dus!
- Nieuwegein - 2 mei 2023

Duidelijke uitkomsten uit de keuring

Telefonisch de keuring besproken en een duidelijk overzicht in het rapport ontvangen
- Ijsselstein - 29 april 2023

Prima

Energiek en vriendelijk. Met verstand van zaken.
- Almere - 27 april 2023

Snelle en nette service

Snelle en nette service
- Tuitjenhorn - 26 april 2023

Zeer kundig, uitgebreid, vriendelijk en snel!

Het uitgebreide rapport was diezelfde dag nog gereed.
- HAARLEM - 26 april 2023

Prettig en duidelijk in informatieverstrekking

Wij kijken zeer positief terug op de keuring, er werd veel informatie verstrekt over de huidige staat van de woning maar tevens was het fijn te horen dat de plannen die wij hebben om te verbouwen, ook mogelijk zijn. Tevens heel fijn dat het rapport dezelfde avond al beschikbaar was.
- Gouda - 26 april 2023

Deskundig en extra advies

Keuring was snel en makkelijk geregeld. Bouwtechnische keuring werd deskundig uitgevoerd en duidelijk gerapporteerd. Tevens kregen we extra bruikbare adviezen.
- Someren - 25 april 2023

Prima, heel duidelijk rapport

Ik was zelf niet aanwezig. Rapport volgende dag al ontvangen en zeer deskundig uitgevoerd. Daarna evaluatie per telefoon. Overzichtelijk en helder!
- Alkmaar - 25 april 2023

Top!

Fijne ervaring gehad. Goede uitleg en een aardige meneer.
- Sommelsdijk - 24 april 2023

Zeer prettig bijgestaan

Onze ervaring met Woningkeur is erg goed. Tjardo nam de hele oplevering van onze nieuwbouwwoning goed de leiding en kon ook veel over de woning en installaties uitleggen. Zeer goede ervaring, ik kan Woningkeur/Tjardo iedereen aanraden.
- Hoofddorp - 24 april 2023
1955 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Vaak gestelde vragen


Staat uw vraag hier niet tussen? E-mail dan naar info@woningkeur.nl, wij geven dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vraag.

Waarom Woningkeur?

Kwaliteit en betrouwbaarheid bij Woningkeur

Bij ons bent u verzekerd

Woningkeur beschikt over een beroepsaansprakelijkheid verzekering. Dat wil zeggen dat al onze diensten verzekerd zijn voor schade die ontstaat door een foutieve beoordeling van de inspecteur.

Kwaliteit voor onze klanten

Bij Woningkeur staat kwaliteit voorop. Via onafhankelijke audits wordt dit gewaarborgd. Onze inspecteurs hebben permanente opleiding en training.

Rapportages NHG-erkend

Bouwtechnische rapporten van Woningkeur worden erkend door de NHG, Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen en alle bij de Autoriteit Financiële Markten geregistreerde financiële instellingen.

Lid van Keurmerk Vakkundiggekeurd.nl

Al onze inspecteurs zijn lid van beroepsvereniging vakkundiggekeurd.nl.  U bent als opdrachtgevers daarmee verzekerd duidelijke voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond.

Bouwkundige Expertise nodig?

Vraag dan nu uw bouwkundige keuring aan!