Meeloopkeuring excl. rapportage

Wij zijn betrokken. Persoonlijk. Vakkundig

Meeloopkeuring van max 1,25 uur

Prijs €225,-

Deze keuring is uitermate geschikt als u wat extra kennis en kunde nodig heeft. Deze inspectie garandeert u van een extra paar ogen wat onafhankelijk en objectief zal meekijken naar de staat van de te kopen woning. En daarnaast heeft u de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

Tijdens de keuring zal de bouwkundige u een indicatie geven van de gebreken en de kosten die ermee gepaard gaan om e.e.a. te herstellen. Er zal echter geen rapportage worden opgemaakt. En dat scheelt uiteraard veel tijd, en dus ook geld. De kosten van deze meeloopkeuring ligt daarom lager dan die van een bouwkundige keuring. De meeloopkeuring is geschikt wanneer u geen bouwkundig rapport nodig heeft voor de aankoop of financiering van een woning.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Om u de beste dienstverlening te kunnen bieden, hanteert Woningkeur voor u een aantal zekerheden.

We vinden het belangrijk dat onze inspecteurs en diensten van hoog niveau zijn en blijven. Daarom volgen zij regelmatig trainingen en workshops.
Daarnaast hanteert Woningkeur een kwaliteitsbeleid op ISO9001-niveau, waarbij regelmatig kwaliteits-audits plaatsvinden.
Ook zijn de inspecteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Woningkeur is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd, en energielabels worden opgesteld conform BRL9500 onder certificaat IKB2863.
Onze bouwkundige rapportages zijn NHG-erkend en al onze diensten zijn verzekerd.

Keurmerken Woningkeur

In uw regio

Direct online uw keuring inplannen bij de inspecteur bij u in de regio.

6 voordelen

  • Onafhankelijk en objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Heldere rapportages
  • EPBD/KOMO gecertificeerd
  • NHG erkend
  • Keuringen verzekerd