Uw regionale specialist

Energielabels.

Woningkeur IJmuiden

Voor een energielabel van uw woning of utiliteitsgebouw bent u bij Woningkeur IJmuiden aan het juiste adres!

Mijn naam is Michel Schukking en ben inmiddels zo’n 8 jaar bezig met het verduurzamen van woningen. Doordat ik een aantal woningen zelf heb verbouwd heb ik veel bouwkundige ervaring opgedaan waarbij verduurzaming een steeds belangrijker onderwerp is geworden. Deze ervaring komt mij nu goed van pas bij de advisering over verduurzaming van woningen en inmiddels ook commercieel vastgoed. Het opstellen van energie labels voor deze categorieën gebouwen is mijn specialiteit. Daarnaast vind ik het persoonlijk contact met de eigenaren erg leuk. Al met al een hartstikke leuke job!

Tevens kan Woningkeur IJmuiden u van dienst zijn op het gebied van bouwkundige keuringen en adviezen. Wij zijn NHG gecertificeerd en voorzien u op een onafhankelijke manier van een gedetailleerde keuring en advies omtrent de bouwkundige stand van uw droomhuis!

Geïnteresseerd?

Bel 088-1005096

Stuur een mail!

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een energielabel voor een woning of bedrijfspand vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.