Over Woningkeur

Wij zijn Betrokken. Persoonlijk. Vakkundig.

Wij zijn een franchise organisatie


De Woningkeur® Groep is een franchise organisatie met een onderscheidend concept en sterke uitstraling. Het staat voor een landelijke samenwerking van zelfstandig bouwtechnische adviesbureaus. Woningkeur richt zich met haar diensten op zowel de particuliere als de zakelijke klant. Van bouwkundige keuring tot energie keuring. Vanuit de centrale backoffice bieden wij in de franchiseformule ondersteuning op zowel logistiek- als marketinggebied, zoals een call-center, centrale planning en administratieve afhandeling van de opdrachten. Tevens leveren wij vanuit eigen call center afspraken/leads en verzorgen vakinhoudelijke trainingen.

De inspecteur van iedere vestiging kent de regionale markt en is lokaal bekend met de historie van steden en hun panden. Allen zijn zij gespecialiseerd in, gediplomeerd én gecertificeerd voor het uitvoeren van bouwkundige keuringen en energie keuringen van onroerend goed. De bevindingen worden beschreven in heldere rapportages, gebruikmakend van efficiënte, moderne software. Bovenal is de Woningkeur inspecteur altijd onafhankelijk en objectief.

Certificeringen


We vinden het belangrijk dat onze inspecteurs en diensten van hoog niveau zijn en blijven. Daarom volgen zij regelmatig trainingen en workshops. Daarnaast hanteert Woningkeur een kwaliteitsbeleid op ISO9001-niveau, waarbij regelmatig kwaliteits-audits plaatsvinden. Ook zijn de inspecteurs goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Woningkeur is aangesloten bij het keurmerk Vakkundig Gekeurd.

Onze energielabels, zowel voor woningen als kantoor, worden opgesteld conform BRL9500-W/U onder certificaten:

Certificering: BRL 9500
Certificerende Instelling: SKG-IKOB
Certificaatnummer: SKGIKOB.012364.02.NL
Certificaatnummer: SKGIKOB.012365.02.NL

Onze bouwkundige rapportages voldoen aan de voorwaarden van de NHG en worden voor dat doel ook aanvaard door alle bij de AFM geregistreerde financiële instellingen.

Waarom Woningkeur?

7 voordelen van Woningkeur

  • Lokale deskundigen
  • Onafhankelijk, dus objectief
  • Zeer scherpe tarieven
  • Snelle uitvoering
  • Heldere rapportages, voldoen aan NHG voorwaarden
  • EPBD en KOMO gecertificeerd
  • Beroepsaansprakelijkheidsverzekering