Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & energieadviezen.

Woningkeur Valkenswaard

Graag wil ik de klant helpen met mijn kennis, vooral op het moment dat de klant onzeker is over de beslissing die hij of zij wil gaan nemen. Ik hoop binnenkort persoonlijk kennis met u te maken.

Mijn naam is Loek Goossens. In 1977 afgestudeerd aan de HTS Bouwkunde in Tilburg.

Na veel jaren carrière gemaakt te hebben in een hectische markt van projectmanagement voor vooral grotere opdrachtgevers, heb ik een paar jaar terug besloten om wat kleinere, minder hectische projecten te gaan doen. Wat hierbij vooral van belang was dat ik geen kilometervreter meer wil zijn en dus mijn werk hoofdzakelijk zoek in Midden en Oost Brabant.

Uitgangspunt is plezier hebben in mijn werk. Ik wil rust, degelijkheid en betrouwbaarheid uitstralen en wil de klant dat ook bieden. Niet razend snel de opdrachten afwerken, maar de klant de tijd gunnen om zijn vragen te stellen.

Graag wil ik de klant helpen met mijn kennis, vooral op het moment dat de klant onzeker is over de beslissing die hij of zij wil gaan nemen.

Ik vermeld niet alleen de negatieve punten van een woning, maar benadruk ook de positieve zaken. Soms gaat dit gepaard met wat extra informatie over isoleren, ventileren en energiebesparing. Uiteindelijk gaan de energiekosten het grootste onderdeel worden van de maandelijkse lasten.

Energie besparen is buiten mijn vak ook mijn hobby. Daarom is het des te leuker dat ik buiten bouwkundige keuringen ook de energielabels en energiemaatwerkadviezen kan uitvoeren. Liefst, ook voor de klant, gecombineerd met een bouwkundige keuring.

Ik hoop op deze manier de klant nog lang van dienst te kunnen zijn. Graag maak ik persoonlijk kennis met u.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of energiekeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeldt u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu