Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & opleveringskeuringen.

Woningkeur Eindhoven

Voorkom teleurstellingen! Kies voor een bouwtechnische keuring van Woningkeur Eindhoven. Ook voor een energielabel voor uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Sacco Vaessen is de bouwkundig inspecteur voor de regio Eindhoven. Na ruim 10 jaar ervaring met zijn eigen timmerbedrijf, is hij begonnen als bouwkundig inspecteur bij Woningkeur.

Het aankopen van een woning is een spannend proces waarbij het meekijken van een objectief specialist teleurstelling achteraf kan voorkomen! Door zijn ruime ervaring in de bouw en een gedegen bouwkundige opleiding kan Sacco naast een objectief oordeel over de woning u ook voorzien van uitgebreide tips en adviezen op het gebied van verbouw, renovatie en energiebesparing. Ook voor een keuring tijdens de oplevering van uw nieuwbouwwoning sta ik u graag terzijde!

Wilt u meer informatie of direct een keuring aanvragen, neem dan gerust contact op! 088-1005033

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring, energielabel woningen of bedrijfspanden of een opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.