Uw regionale specialist

Bouwkundige- en opleveringskeuringen.

Woningkeur Ridderkerk


Mijn naam is William de Snoo en ik voer bouwtechnische keuringen uit namens Woningkeur Ridderkerk. Sinds 2018 ben ik onder andere actief in de regio Drechtsteden, waar ik met veel plezier al veel huizenkopers heb geholpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Een bouwtechnische keuring is van groot belang bij de aanschaf van een woning. Dankzij mijn jarenlange ervaring kan ik potentiële problemen vroegtijdig signaleren en zelfs de kleinste details die anderen wellicht over het hoofd zien, opsporen. Hierdoor wordt niet alleen de huidige staat van de woning in kaart gebracht, maar ook mogelijke toekomstige problemen, wat kopers helpt voorbereid te zijn op eventueel onderhoud, reparaties of renovaties. Tijdens de keuring geef ik praktische adviezen over onderhoud en verbeteringen.

De woning wordt op meer dan 300 punten geïnspecteerd, van kleine gebreken zoals lekkende kranen tot grote structurele problemen zoals scheuren in de gevel en betonschade in Kwaaitaal vloeren. Het rapport dat kopers binnen 24 uur ontvangen, biedt een uitgebreide beoordeling, ondersteund met duidelijke foto’s. Belangrijk daarbij is dat het rapport inzicht geeft in zowel de directe kosten binnen één jaar als de onderhouds- en verbeterkosten binnen drie tot vijf jaar. Zo krijgt u een helder beeld van wat er nodig is om de woning in goede staat te brengen en te houden.

Ook na de keuring ben ik altijd bereikbaar voor vragen en verdere ondersteuning. Woningkeur Ridderkerk staat garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid in de regio Drechtsteden. Of het nu gaat om de aankoop van een eerste huis of een investering, een keuring is een cruciale stap die niet mag worden overgeslagen en daar help ik u graag bij.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige- of opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.