Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & energieadviezen.

Woningkeur Weert

Voorkom teleurstellingen! Kies voor een bouwtechnische keuring van Woningkeur. Ook voor een energielabel voor uw woning of bedrijfspand bent u bij ons aan het juiste adres.

Mijn naam is Chico Keulen en ik ben aangesloten bij de Woningkeur groep als zelfstandig, bouwkundig inspecteur. Door mijn ruime ervaring in de aannemerswereld en inmiddels 16 jaar als zelfstandig ondernemer kan ik door de opgedane vakkennis een zorg bij u wegnemen. Het aankopen van een woning is een spannend proces waarbij het meekijken van een objectief specialist teleurstelling achteraf kan voorkomen!

Onze diensten bestaan uit het bouwtechnisch keuren van bestaande panden. Onder het “Woningkeur Duurzaam” label verstrekken wij maatwerkadviezen energiebesparing en energielabels ook verzorgen wij opleveringskeuringen bij nieuwbouw.

Woningkeur Weert werkt in heel Limburg en een gedeelte Brabant. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op met Chico Keulen uw inspecteur! 088-1005033

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring, energielabel woningen of bedrijfspanden of een opleveringskeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in.

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeld u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.