Uw regionale specialist

Bouwkundige keuring & energieadviezen.

Woningkeur Wijchen

Woningkeur Wijchen heeft als werkgebied de regio Maas en Waal, Nijmegen en Arnhem en omstreken, de kop van Limburg en de Noord – Oosthoek van Brabant.

Vanuit Wijchen, in het knooppunt Nijmegen – Arnhem, worden de bouwkundige keuringen, opleveringskeuringen nieuwbouw en energieadviezen verricht door onze inspecteur Theo Thijssen.

Woningkeur Wijchen heeft als werkgebied de regio Maas en Waal, Nijmegen en Arnhem en omstreken, de kop van Limburg en de Noord – Oosthoek van Brabant.

Theo Thijssen is sinds april 2007 aangesloten bij de woningkeurgroep als bouwkundig inspecteur. Na 29 jaar in loondienst gewerkt te hebben, eerst 2 jaar als timmerman bij een aannemersbedrijf, daarna 9 jaar bij de gemeentelijke dienst bouw- en woningtoezicht en vervolgens 18 jaar bij de technische dienst van een woningcorporatie, is hij 10 jaar geleden begonnen met zijn eigen bouwkundig teken-/adviesbureau.

Woningkeur® Wijchen kan ingezet worden voor  inspecties van bouwkundige aan- en verkoopkeuringen voor bestaande woningen.  Daarnaast kan Theo ook worden ingezet om als bouwkundig deskundige mee te lopen bij een oplevering van een nieuwe woning. Woningkeur® Wijchen kan ook het maken van een energie maatwerkadvies alsmede een energielabel  voor woningen  voor u verzorgen.

Keuring aanvragen

Voor het aanvragen van een bouwkundige keuring of energiekeuring vult u eenvoudig onderstaand formulier in;

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Vermeldt u hiervoor duidelijk uw gegevens en om welke keuring het gaat.

Menu